Dungen Woods vangt de sfeer van Marfa Myths goed samen

Na Ronnie Flex zijn “Nori” en “Plush Seats” van Calvin Valentine nog meer mixtapes. Want ook “Myths 003” van Dungen en Woods valt niet anders te categoriseren. Het is de derde keer dat label Mexican Summer twee artiesten samen brengt om de voorpret voor hun festival Marfa Myths te soundtracken.

Verwacht geen compilatiealbum met daarop de geprogrammeerde acts. Daarvoor hebben we tegenwoordig een playlist.

Wel kun je zeven nieuwe tracks verwachten van Gustav Ejstes & Reine Fiske van het Zweedse Dungen en Jeremy Earl & Jarvis Taveniere van het New Yorkse Woods.

Dungen Woods vangt de sfeer van Marfa Myths goed samen

“Myths 003” is opgenomen in de West-Texaanse woestijn en vangt heel goed de sfeer van het festival samen. Uitgestrekte zandoppervlakten bezaaid met tenten is het eerste waar je aan denkt bij het beluisteren van het nummer ‘Loops’. De vrije hippiecultuur en spiritualiteit komen er samen.

Mysterieus

Op ‘Turn Around’ leidt een verslavende melodie je rond. ‘Marfa Sunset’ laat je ontwaken in een mysterieuze wereld gevuld met nieuwe indrukken. ‘Jag Ville Va Kvar’ wordt in het Zweeds gezongen. Maar komt door de muzikale begeleiding een stuk warmbloediger over. Watertandend kijken we naar de line up.

Beluister “Myths 003” op Spotify.

1 gedachte over “Dungen Woods vangt de sfeer van Marfa Myths goed samen”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.