Le Boom kondigt debuut EP aan

LE BOOM is een electro pop duo bestaande uit producer Christy Leech en zangeres Aimie Mallon. 3 mei verschijnt hun debuut EP – “All Of My Highs”.

Le Boom will Be There For You

Met de track ‘Be There For You’ is getracht het gevoel te beschrijven dat ze hadden na hun optreden op Primavera 2018 in Barcelona én het optreden van Peggy Gou dat ze er na zagen. Een ‘oh fuck, life is great’ moment.

Schone schijn

De tweede track die ze reeds hebben uitgebracht is ‘Just Want To’. Een nummer over het gevoel dat het leven andere mensen wel toelacht. En alles hen wel makkelijk afgaat. Of weten zij de schijn gewoon beter op te houden?

Update 25 april: Dancing Bug

LE BOOM heeft met ‘Dancing Bug’ nog een single uitgebracht van hun EP. Dit nummer is samen geschreven met Æ MAK (Aoife McCann). In de video zijn Leech, Mallon en McCann gezamenlijk te zien in de straten van Stoneybatter, Dublin City.

De inspiratie voor het nummer komt van een vriend die dansen gebruikt in de strijd tegen zijn angsten en de stress van alledag.

Het duo kende een geweldig 2018.  Zo waren er optredens op Electric Picnic en een uitverkochte tour door Ierland. Niet voor niets is Chris (van Christine & The Queens) al fan.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.