Trixie Whitley: vierde studioalbum verschijnt 29 maart

Naast de release van nieuwe single ‘Touch’ heeft Trixie Whitley ook bekendgemaakt dat 29 maart haar vierde studioalbum verschijnt. Eerder deelde Whitley daarvan het nummer ‘Heartbeat’.

Nieuw album Trixie Whitley getiteld “Lacuna”

Het nieuwe album heet “Lacuna”. Whitley werkt hierop samen met Run The Jewels producer Little Shalimar. “Lacuna” werd integraal geschreven en opgenomen in Brooklyn. Een veilige omgeving aangezien het Trixie’s thuisbasis is.

Met haar muziek verkent Whitley de grenzen van verschillende genres. Zo gaat ze op “Lacuna” aan de slag met soul en belooft die mee de toekomst in te nemen.

Video trilogie

Voor single Touch is een video verschenen. ‘Touch’ is het eerste hoofdstuk van de trilogie die Trixie maakte in samenwerking met visueel kunstenaar en regisseur Hannah Marshall. Marshall leverde met haar monochrome esthetiek eerder al opvallend werk voor bands als The xx, Florence and The Machine, Savages en Goldfrapp.

Trixie Whitley live

Op 20 mei is Trixie te zien in de Melkweg. Ook gaat ze als special guest mee op pad met dEUS op hun Europese ‘Ideal Crash’ tour.

Spotify

Beluister de muziek van Trixie op Spotify. Met ook de nummers die al van het nieuwe album ‘Lacuna’ zijn uitgebracht.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.