Snoop Dogg aka Snoop Lion game Way of the Dogg

Snoop Dogg aka Snoop Lion game Way of the Dogg
Snoop Dogg aka Snoop Lion game Way of the Dogg

Naast Reggae en pornofilms stapt Snoop Dogg aka Snoop Lion nu ook in Gaming. Way of the Dogg is een rhythm-action combat titel die per direct beschikbaar is voor Xbox Live Arcade. Later dit jaar zal de Snoop Dogg aka Snoop Lion game Way of the Dogg ook beschikbaar komen voor het PlayStation netwerk en verschillende mobiele platformen. Inspiratie voor de Snoop Dogg aka Snoop Lion game Way of the Dogg waren de vroege Kung Fu films, aldus Snoop Dogg.

Trailer Snoop Dogg aka Snoop Lion game Way of the Dogg
In onderstaande trailer van de Snoop Dogg aka Snoop Lion game Way of the Dogg maken we kennis met America Jones, een jongeman die zijn tijd doorbrengt met zijn vriendin en op zijn tijd niet vies is van een goede vechtpartij. Ook leert Snoop Dogg ons dat iedereen beschikt over een hartslag. Misschien heeft de beste man toch iets te lang aan de pretsigaretjes gezogen?

Snoop Dogg aka Snoop Lion game Way of the Dogg perfecte gamification
In de Snoop Dogg aka Snoop Lion game Way of the Dogg krijgt America Jones training van Snoop Dogg om zijn vechtvaardigheden te verbeteren alvorens het op te nemen tegen diverse opponenten die op de maat van Snoop Dogg’s muziek verslagen dienen te worden. Volgens Snoop Dogg aka Snoop Lion is Way of the Dogg de perfecte gamification van zijn muziek. Laat je ons even weten wat je ervan vindt?

Met dank aan Venturebeat.com

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.