2 miljard views voor Gangnam Style inspireert PSY tot nieuwe single ‘Hangover’

De mijlpaal van 2 miljard bekeken video’s voor zijn wereldhit ‘Gangnam Style’ heeft PSY geïnspireerd om binnenkort weer eens een nieuwe single uit te brengen. Het nummer ‘Hangover’ wordt de follow-up ‘Gentleman‘ (2013) waarmee PSY zijn gemiddelde van 1 single per jaar in stand houdt. Maar er schijnt meer op komst te zijn. ‘Hangover’ is namelijk de eerste single van een nieuw te verschijnen LP van PSY.

Onlangs nam PSY ook een video op met Snoop Dogg, waarschijnlijk voor deze nieuwe single ‘Hangover’. 5 juni zijn PSY en Snoop Dogg beide te gast in de talkshow van Jimmy Kimmel. Mogelijk vindt dan de première plaats van de nieuwe single ‘Hangover’ van PSY.

PSY heeft laten weten dat zijn nieuwe single ‘Hangover’ heel anders klinkt en meer een hip-hop vibe bevat. Dit verklaart gelijk ook de samenwerking tussen PSY en Snoop Dogg. De single ‘Hangover‘ van PSY is vanaf 8 juni verkrijgbaar.

Update 9 juni: Video PSY & Snoop Dogg-Hangover

En daar is ie dan, de nieuwe video ‘Hangover’ van PSY, samen met Snoop Dogg. In de video een aankondiging van nog een nieuwe single ‘Daddy’.

PSY draagt de erfenis te debuteren met de best bekeken video aller tijden. Dat gaat zijn nieuwe single ‘Hangover’ natuurlijk niet halen, maar deze EDM rap met Snoop Dogg mag er zeker wezen!

 

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.