Interactief YouTube concert Pharrell geregisseerd door Spike Lee

Na de wereld 24 uur lang Happy te hebben gemaakt is het tijd voor een volgend uniek event van Pharrell. Regisseur Spike Lee is in de arm genomen voor de registratie van een concert vanuit het beroemde Apollo Theater in New York. Het concert van Pharrell zal woensdag live worden uitgezonden op YouTube en Vevo.

De laatste oefenwedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Wales zal je overigens niet hoeven te missen als je naar het concert van Pharrell wilt kijken. Dit begint namelijk pas om 3 uur ’s nachts. Dat schijnt te maken te hebben met de verschillende tijdszones van de VS en Nederland.

Kijkers die tijdens het concert veel tweeten (met de hashtag #AmexUnstaged) worden beloond. Zij kunnen namelijk (digitaal) toegang krijgen tot de after show van Pharrell. Ook maken zij kans op een gesigneerde foto door op de dag van het concert een bericht van sponsor American Express te retweeten. Fans van Pharrell kunnen tot 2 juni ook nog een foto van henzelf insturen die vervolgens terug te zien zal zijn tijdens de live stream.

Pharrell en Spike Lee Unstaged Concert Series

Unstaged Concert Series

Het concert van Pharrell valt binnen een reeks van interactieve concerten. Zo bepaalden kijkers met het aantal tweets dat zij tijdens het concert van Kenny Chesney stuurden, het aantal nummers voor de toegift. Kenny Chesney deed uiteindelijk een toegift met maar liefst negen liedjes. En bij het concert van Usher konden de kijkers een digitale avatar uploaden met de kans gekozen te worden als virtuele achtergronddanser.

Pharrell en Spike Lee

Pharrell en Spike Lee hebben al een verleden met elkaar. Zo interviewde Pharrell de beroemde filmmaker vorig jaar. Onder meer over de start van Spike Lee’s filmcarrière in 1977 en het belang kinderen al vroeg in aanraking met kunst te brengen. Onderstaand is dit interview van Pharrell met Spike Lee terug te zien.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.