Tim Knol wil zijn liefde voor verzamelen aan jou overbrengen

In zijn tweede theaterprogramma “Lost and Found” besloot Tim Knol uit de kast te komen over zijn verzamelwoede. Wat hij zoal verzamelt? Gitaren en camera’s (maar dat is uiteraard ook beroepsmatig), singles en foto’s. Voor zijn liefde voor singles heeft Tim Knol inmiddels ook een serieuze uitlaatklep gevonden in de vorm van zijn eigen platenlabel Tender Records en bijzondere foto’s toont hij regelmatig op het Lost and Found Instagram account.

Je kunt natuurlijk uit liefde voor bovenstaande voorwerpen aan het verzamelen slaan maar wat als het verzamelen zelf nu je allergrootste passie is, zo sterk zelfs dat je andere mensen hiermee wilt aansteken? Dan start je een vlog!

In elke stad waar Tim Knol en zijn band optreden wordt eerst een bezoek gedaan aan de plaatselijke kringloopwinkel. Verhalen die natuurlijk niet alleen in de Lost and Found vlogs komen maar ook in de theatervoorstelling.

Het is natuurlijk veel mooier dan een welgemeend “Goedenavond Kerkrade” als je echt iets weet te vertellen over de plaats waar je publiek vandaan komt. Iets waar je ze waarschijnlijk ook nog mee weet te verrassen. Misschien wel met de fotocamera die ze zelf hadden weggebracht.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.