Oscar maakt van zijn concert in Bitterzoet één groot feest

Wie dacht naar een live vertolking van Oscar’s debuutalbum “Cut And Paste” te gaan ging na afloop ongetwijfeld dol verrast naar huis. Oscar had maar één doel en dat was Bitterzoet op zijn kop zetten. Het was de laatste avond van zijn tour en dat moest Amsterdam weten ook.

Voor Oscar was de avond nog specialer omdat er een groot aantal van zijn Nederlandse vrienden naar Bitterzoet waren gekomen. Met zijn energieke voordracht, als Ian Brown (Stone Roses) in zijn beste dagen, won hij de zaal al snel voor zich. Zowel op als voor het podium stond niemand stil. Alleen ‘Only Friend’, opgedragen aan een overleden vriend, werd uit respect ingetogen ontvangen.

‘Breaking My Phone’ leek Oscar wel een goed liedje voor de fietsende Amsterdammers. En als hij wilde dansen sprong hij gewoon tussen het publiek. Voor ‘Daffodil Days’ mogen we Apple’s woordsuggestie dankbaar zijn vertelde Oscar. Hij sms’te zijn vader hoe zijn dag was en dit is wat zijn iphone ervan maakte.

Oscar krijgt een muts en t-shirt in Bitterzoet Amsterdam

Alsof de temperatuur nog niet hoog genoeg was opgelopen werd Oscar nog een muts toegeworpen. Hij speelde erop in door zijn liefde voor Chocomel te uiten.

Onderstaande playlist van Oscar’s optreden in Bitterzoet zou wel eens alles kunnen zijn dat je nodig hebt om de aankomende winter warmpjes mee door te komen.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.