Update: Nieuw seizoen Deadline

Vivienne van den Assem in de serie DeadlineDe opnames voor het nieuwe seizoen van Deadline zijn gestart. Veel is er nog niet bekend over de tweede serie afleveringen. Wel zal deze minder human interest-achtig zijn. Naar verwachting zullen de opnames in april zijn afgerond. Pas in 2010 zal Deadline 2 echter op de buis te zien zijn.

Update 21-11: Er is bekend gemaakt dat vanaf 6 maart 2010 seizoen 2 van Deadline zal worden uitgezonden. Om er weer even in te komen zal vanaf zondag 22 november het eerste seizoen van Deadline worden herhaald. Het zal voor heel wat niet uitgeslapen gezichten zorgen op maandagochtend. De afleveringen worden namelijk om middernacht uitgezonden. Seizoen 2 van Deadline zal net als het eerste seizoen uit twaalf afleveringen bestaan waarbij het team strijdt tegen terroristische aanslagen.

De schrijvers hebben weer genoeg inspiratie gevonden in het nieuws van de afgelopen tijd. Zo zal een aflevering draaien om een populistische leider. Ook komt er een schandaal aan het licht bij de AIVD.

5 gedachten over “Update: Nieuw seizoen Deadline”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.