Wild van Freek

Een televisieprogramma in primetime, een dino expositie in Naturalis en een eigen magazine. Er lijkt geen ontkomen aan Freek Vonk. De bioloog beleefde afgelopen zaterdag de premiere van zijn nieuwe televisieprogramma en deze woensdag was de presentatie van zijn magazine Wild van Freek. We roepen deze week dan uit tot Freekweek.

Een magazine lag niet in de lijn der verwachting. Gewoon weer een van die dingen die op het pad van Freek Vonk kwamen, zoals ook televisie er daar één van lijkt te zijn. Maar dat hij het talent beschikt om zijn publiek te boeien bleek ook wel afgelopen woensdag tijdens de presentatie van het magazine Wild van Freek. We schoten er bovenstaande video, met natuurlijk ook een hoofdrol voor Johan, de varaan.

Wild van Freek verschijnt elke vier weken. Het blad richt zich op kinderen vanaf zeven jaar. In het tijdschrift staan dierenweetjes, moppen, een quiz (‘op welk dier lijk jij’), puzzels en een aantal strips. Onder andere een strip waarin Freek en Johan de hoofdrol hebben.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.