3x Kanye West: samenwerkingen met Pusha T. en Chief Keef en Hollywood lonkt

Het goede nieuws komt bij Kanye West altijd in drieën. Zoals de single ‘Lunch Money’ die Kanye West produceerde voor Pusha T. Op zijn single ‘Lunch Money’ klinkt Pusha T. nog scherper dan op zo’n debuut “My Name Is My Name”. Vandaag verschijnt de bijzonder filmische video voor ‘Lunch Money, geregisseerd door Emil Nava.

This is crime by design, if the crown ain’t mine, tell me who am I behind

De samenwerking tussen Chief Keef en Kanye West na ‘Hold My Liquor’ op album “Yeezus” heeft ook een vervolg gekregen. Willie Hutch’s ‘Brother’s Gonna Work it Out’ is hiervoor gesampled. Chief Keef en Kanye West treden hiermee onder meer in de voetsporen van Dr. Dre (‘Rat-Tat-Tat-Tat’) en 2Pac (‘Definition of a Thug Nigga’).

En dan is er nog Het Grote Nieuws over een Kanye West Film en een Cameo in een tweede. Dit naar aanleiding van een ‘gelekte’ mail van Sony waar Dailybeast haar klauwen op wist te leggen. Het lijkt hier niet te gaan over de Yeezus concertfilm van Kanye West waar ook over wordt gesproken. De cameo betreft een optreden van Kanye West film waarin hij de piano scene van Tom Hank uit de film Big (1988) opnieuw zou uitvoeren. Daar valt het nieuws van een Destiny’s child biopic bij in het niet.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.