Nieuwe mixtape Ghostfunk van Ghostface Killah

Ghostface Killah terug met nieuwe mixtape Ghostfunk

Ghostface Killah, een gerenommeerde rapper uit de nineties is terug. Inspiratie voor zijn nieuwe mixtape Ghostfunk haalde Ghostface Killah uit Afrika. Met de samples is niets mis, de tien tracks van Ghostface Killah op de mixtape Ghostfunk zijn echter niet allemaal even sterk.

Ghostface Killah opent de mixtape Ghostfunk wel met een knaller: Make It N.Y. Tweede track Dem Back klinkt wat belegen. Wel leuke dub samples! Dat geldt ook voor de hierna volgende tracks: leuke samples maar de tracks missen urgentie. Dieptepunt is Three Lords waarop we minutenlang good old Biggie Smalls horen. Ik heb nooit begrepen hoe deze man in de nineties een carrière heeft weten op te bouwen op hetzelfde niveau als 2pac.

Pas op de twee laatste nummers Breakthrough Kids en Funky Criminology slaat Ghostface Killah terug, als hij zich boos maakt om alle copycats. Zal dat de reden zijn geweest om met deze mixtape te komen? Ik stel voor om het dan gewoon nog een keer te proberen met alleen maar killer tracks. Want dat we je gemist hebben is zeker, Ghostface Killah!

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.