Anne-Marie

Heeft Anne-Marie met Alarm de zomerhit van 2016 te pakken?

Hebben we hier al de zomerhit van 2016 te pakken? ‘Alarm’ is krap twee weken uit en nadert met rasse schreden het succes van voorganger ‘Do It Right’. Het is de definitieve doorbraak van de Londense Anne-Marie, die naast een EP en een handvol andere singletjes vooral bekend is van haar samenwerking met Rudimental.

Zij hebben er wel een handje van om de carrière van jonge en talentvolle Engelse muzikanten (Naughty Boy, Sam Smith) te lanceren. Vooralsnog is Anne-Marie wel de enige artiest waarvan wij weten dat zij ook drievoudig wereldkampioen Shotokan-style karate is. Haar eerste EP is dan ook niet voor niets “Karate” getiteld.

‘Alarm’ is geproduceerd door Steve Mac. Ook heeft Amir Amor van Rudimental nog wat additionele productie gedaan.

Alarm is about somebody I was dating and I guess I just always had a suspicion that he was doing something naughty. I’m a bit of an investigator and I found out my inkling was right! The thing is, he left someone to be with me and I always thought he could do it again. I love this song so much and I hope you love it too! (Anne-Marie)

Ook voor de videoclip van ‘Alarm’ zijn kosten noch moeite gespaard. De video, geregisseerd door Malia James, werd opgenomen in Mexico en is een ode aan de cult movie “Romeo + Juliet” (1996) van Baz Luhrmann. Enjoy!

1 gedachte over “Heeft Anne-Marie met Alarm de zomerhit van 2016 te pakken?”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.