Keith Richards vindt het album Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band van The Beatles troep

Keith Richards heeft blijkbaar besloten om de discussie weer nieuw leven in te blazen wie nu de beste is: The Beatles of The Rolling Stones. Eén van de hoogtepunten uit het repertoire van The Beatles, het album “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”, is volgens Keith Richards troep. Zo liet de legendarische gitarist door Esquire optekenen. Keith Richards steekt overigens ook hand in eigen boezem als het gaat om het eigen psychedelische experiment van The Rolling Stones, het album “Satanic Majesties”.

Oh, if you can make a load of shit, so can we.

Volgens Keith Richards was er ook een heel andere reden waarom The Beatles stopten met touren: ze waren volledig uitgeput door de vele groupies. Of de gitarist het allemaal meent is de vraag aangezien het ook kan dienen ter promotie van zijn 18 september te verschijnen derde solo album, het eerste sinds twintig jaar.

Crosseyed Heart

Op “Crosseyed Heart” werkt Keith Richards onder meer samen met Aaron Neville, Norah Jones en de onlangs overleden Stones saxophonist Bobby Keys. Het hele proces is vastgelegd door Netflix in de documentaire ‘Keith Richards: Under the Influence’ dat op de releasedag in première zal gaan bij Netflix. Naast het creatieve proces rondom het album “Crosseyed Heart” zal de documentaire ‘Keith Richards: Under the Influence’ archiefmateriaal bevatten en geeft het een inkijkje in de inspiratiebronnen van de gitarist. Wedden dat er een nummer van het album “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band” in zal zitten?

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.