Arctic Monkeys 23 juni in Paradiso, Amsterdam

Arctic Monkeys 23 juni in Paradiso, Amsterdam6 juni komt het nieuwe album Suck it and See van Arctic Monkeys uit. De huidige single Don’t Sit Down Cause I Moved Your Chair is een van mijn favoriete tracks van het moment dus ik kijk erg uit naar het album. 23 juni zal Arctic Monkeys een optreden geven in Paradiso, Amsterdam.

De kaartverkoop van het Paradiso concert van Arctic Monkeys moet officieel nog van start gaan, diverse zwarte tickethandelaren bieden het concert echter al aan. Er circuleren al prijzen van € 99 voor het Arctic Monkeys concert. Het loont echter de moeit om te wachten tot 14 mei. Dan gaat namelijk de officiele kaartverkoop van start. Kaarten voor het Paradiso concert van Arctic Monkeys zullen alleen via internet verkrijgbaar zijn. Per persoon kunnen er maximaal twee kaarten gekocht worden. De kaarten kosten € 38 exclusief servicekosten.

Arctic Monkeys staat dit jaar ook op het reeds uitverkochte Lowlands. Twee jaar geleden stonden Arctic Monkeys twee avonden in de Heineken Music Hall. Persoonlijk ben ik erg blij dat ze besloten hebben ons land weer aan te doen.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.