Derde mixtape Fakkelteitgroep (FTG3) cd presentatie 26 mei in Tivoli

Van een undergroundstroming is hiphop uitgegroeid tot een miljoenenindustrie. In Nederland wordt niet langer uitsluitend gekeken naar de V.S., de bakermat waar rap en hiphop werden geboren. In Nederland doen heel veel talentvolle rappers hun eigen ding, grootgebracht met de Osdorp Posse en niet te vergeten Opgezwolle, het geluid uit het Zuiden.

De Fakkelteitgroep is al enige jaren actief als een ‘platform voor kwaliteitshit’. Als een vader waakt Sticks (ex-Opgezwolle) over de kwaliteitsrappers van het Top Notch-label, ieder met hun eigen stijl. Op gezette tijden verschijnt er een mixtape van de Fakkelteitgroep als springplank voor de eigen releases van de verschillende rappers. 26 mei verschijnt FTG3, de derde mixtape van de Fakkelteitgroep.

De cd zal 26 mei gepresenteerd worden in Tivoli, Utrecht. De optredende artiesten zijn Sticks, Rico & A.R.T., Zo Moeilijk (Nosa, Rosco en Nikes, check hun nieuwe album Nieuwe Moves), Boef en de Gelogeerde Aap (publieksprijs Grote Prijs van Nederland 2010) en Freez & Henning.

Kaartjes voor de cd presentatie van FTG3 koop je hier.

Zoals altijd zal ook de derde mixtape van de Fakkelteitgroep gratis en legaal te downloaden zijn.

Update 26 mei: Vandaag was de cd presentatie van FTG3 in Tivoli, Utrecht. De enige mogelijkheid om in Nederland aan de fysieke cd te komen. Maar natuurlijk is de mixtape vanaf vandaag wel voor iedereen gratis te downloaden op www.fakkelteitgroep.nl

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.