Baas B. gaat zingen

Baas B. gaat zingen

Bart Zeilstra, rappen deed hij als Baas B, maar tegenwoordig zingt hij het liefst zonnige liefdesliedjes. Hoe de liedjes van Bart Zeilstra klinken? Dat is nog maar bij een select gezelschap bekend. Zo trad Bart Zeilstra twee weken geleden op bij Ramon Beuk met een set nieuwe liedjes. Wel kwamen we nog onderstaande video tegen waarin je bij minuut 19 Bart Zeilstra kunt horen zingen.

Op zijn fanpage heeft Bart Zeilstra onthuld dat morgen iets groots te gebeuren staat omtrent de hastag #alsikinjeogenkijk. De eerste single? Wie zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen doet er goed aan vanavond naar People’s Place, Stadhouderskade 5 in Amsterdam, te gaan. Daar geeft Bart Zeilstra vanaf 19.00 onder de noemer Sony Talent Sessions een optreden. Een avond bedoeld voor labels, publishers, managers, bookers, programmeurs en pluggers. Maar misschien laten ze jou ook wel binnen.

Update 5 september:
Vandaag staat Bart Zeilstra in het AD met een groot interview waarin hij uitlegt allang niet meer die stoere rapper te zijn. Vanavond zal Bart Zeilstra 1 minuut van zijn nieuwe single ‘Als Ik In Je Ogen Kijk’ ten gehore brengen in De Wereld Draait Door. (DWDD). In het interview met AD laat Bart Zeilstra weten dat o.a. Jason Mraz en Doe Maar hem muzikaal beinvloeden.

Bart Zeilstra in AD
Bart Zeilstra in AD

Onderstaand de lyric video van ‘Als Ik In Je Ogen Kijk’, de nieuwe single van Bart Zeilstra.

Update 18 september:
Na het uitbrengen van single Als ik in je ogen kijk is Bart Zeilstra begonnen aan de opnamen van een nieuwe single:

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.