Beyoncé en Jay-Z werken aan een gezamenlijk album

Na de gezamenlijke tournee van Beyoncé en Jay-Z ligt het in de lijn der verwachting dat er ook een gezamenlijk album komt. De bevestiging van DJ Skee dat Beyoncé en Jay-Z inderdaad samen aan een album werken komt dan ook niet als een verrassing. Jay-Z maakte eerder samen albums met R. Kelly en Kanye West.

The biggest couple in music, maybe entertainment, maybe the world, they’re working on an album together (DJ Skee on DASH Radio in Los Angeles)

Het nieuws over een gezamenlijk album van Beyoncé en Jay-Z komt op een goed moment. De roddelpers schrijft de laatste tijd namelijk alleen nog maar over het niet-meer-perfecte huwelijk van Beyoncé en Jay-Z. Veel van deze journalisten zouden er goed aan doen dit eens langs de lat van hun eigen relatie te leggen.

Beyoncé en Jay-Z namen nog niet eerder samen een album op. Wel waren Beyoncé en Jay-Z al op een aantal singles samen te horen, onder andere ‘Bonnie and Clyde’ (2003), ‘Upgrade U’ (2006) en ‘Drunk In Love’ (2013). Afgelopen weekend sloten Beyoncé en Jay-Z hun gezamenlijke tournee af in Parijs.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.