Indie Songs 2019

Nieuwe muziek van Trapdoor Social, Moddi en Elaquent

Drie behoorlijk maatschappelijk betrokken artiesten hebben deze maand nieuwe muziek uitgebracht.

Trapdoor Social

Trapdoor Social heeft naam gemaakt met hun concerten waarbij ze gebruik maken van zonne energie. Zo is er in Los Angeles jaarlijks het Sunstock Solar Festival.

Nieuwe single ’The Move’, is geïnspireerd door het idee dat een groeiende groep mensen de wereld beter willen achterlaten dan dat ze haar aantroffen. Muzikaal doet Trapdoor Social dat met een door de funk bezeten vorm van popmuziek.

Moddi

Moddi heeft zijn nieuwe single ‘Little by little’ vanuit een vergelijkbaar standpunt geschreven. Machines die bomen kapten in zijn favoriete skigebied deden hem iets beseffen.

“Little by little, we are tearing this world apart”

Net als Trapdoor Social heeft ook Moddi er een positieve draai aan gegeven. Stukje voor stukje maken we de wereld beter!

Elaquent

‘Moment of Weakness’ is de laatste single van Elaquent die verscheen voor de release van zijn solodebuut afgelopen vrijdag. Het nummer is een antwoord op de klassieker ‘Quik’s Groove III’ van DJ Quik. Seb Zillner is de fluitist op het nieuwe nummer. Het nummer inspireerde animator Eric Power tot een video.

Eric Power zou niets liever willen dan het verhaal, een reizende muzikant die voor de Goden speelt, uit te werken tot een speelfilm. Met uiteraard een soundtrack van Elaquent.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.