Maak kennis met de artiesten waar we in 2019 veel van verwachten

Vorig jaar presenteerden we jullie onze beloften van 2018. Sigrid, Tash Sultana, Dan Owen, Joost en Jorja Smith zijn de vijf artiesten die daar het beste in slaagden. Maar wie zullen hen in 2019 opvolgen?

Merel Sophie

Merel Sophie is één van de artiesten die wij een prachtig 2019 toewensen. Onlangs bracht zij haar eerste EP “For The Road” uit. Muzikaal de evenknie van Maurice van Hoek die in 2018 zijn welverdiende doorbraak beleefde.

Of het nu in galop gaat zoals op het titelnummer of dat er een onvervalste tearjerker (‘I’ve Been Drinking’) uit de kast wordt gehaald. Merel Sophie doet het.

Met een stem die doet denken aan Norah Jones gaat zij iedere keer voor de perfecte opname. Hierbij trekt haar geloofwaardigheid je over de streep trekt. Beluister haar EP op Spotify.

Swine Tax

Swine Tax heeft al eerder in de spotlights gestaan op IndebanvanNL. Hun huidige single is het ultieme anti-decembernummer. ‘Conversation’ draait om de ervaring die veel introverte mensen delen: het vermoeiende praten over ditjes en datjes tijdens de feestdagen.

Swine Tax combineert het met weerbarstige indierock waardoor het meer een albumtrack dan een single lijkt. In 2018 was Swine Tax al bijzonder actief. 2019 moet hun jaar worden.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.