Chuck D. brengt Public Enemy naar Tha Next Level met PE 2.0

In zijn onmetelijke wijsheid heeft Chuck D. besloten tot de oprichting van PE 2.0. Een project dat in het leven lijkt geroepen om te bestaan naast het solowerk van Chuck D. en Public Enemy. PE 2.0 staat voor Project Experience Millennium. Het is voor de hand liggend om te denken dat het hier om Public Enemy 2.0 gaat, maar het lijkt echt om een apart project te gaan.

Binnen PE 2.0 werkt Chuck D. samen Jahi, zelf al al zo’n 15 jaar actief als rapper, Davy DMX, T-Bone, Khari Wynn en DJ Lord. Laatstgenoemde is ook de huidige DJ van Public Enemy. Het is de bedoeling dat naast het laten herontdekken van Public Enemy nummers er ook nieuwe materiaal gaat verschijnen. Een voorbeeld daarvan is de single ‘People Get Ready’ van PE 2.0 dat deze week is verschenen.

“People Get Ready” wordt ook de titel van het eerste album van PE 2.0. Het is de bedoeling dat het album ‘People Get Ready” van PE 2.0 onderdeel wordt van een trilogie. Het album “People Get Ready” van PE 2.0 is vooralsnog alleen te downloaden via Rapcentralstation, de internetzender van Chuck D.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.