Coldplay

Wedden dat Coldplay verkeerd geciteerd gaat worden over hun nieuwe album A Head Full of Dreams?

Zane Lowe kon gisteren Chris Martin, de zanger van Coldplay feliciteren met een bizarre prijs. Het nummer ‘Magic’, van Coldplay’s album “Ghost Stories” is on de UK namelijk uitgeroepen tot “hottest record of the year”. Tijdens het interview vertelde Chris Martin dat Coldplay alweer in de studio zit voor hun zevende album, amper een half jaar na het uitbrengen van “Ghost Stories”.

Het nieuwe album van Coldplay zal waarschijnlijk de titel “A Head Full of Dreams” meekrijgen. Chris Martin gaf daarbij dat Coldplay ook dit album weer zal opnemen alsof het hun laatste is. Tel je vandaag even mee hoeveel sites dit zullen citeren als “Dit wordt Coldplay’s laatste album” ? In ieder geval in de titel om maar zoveel mogelijk clicks te krijgen. Chris Martin wil echter alleen maar zeggen dat Coldplay alles op alles zal zetten om het beste album te maken dat in hun zit.

Als je het aan mij vraagt heeft Coldplay overigens al drie albums te veel gemaakt en zijn ze te zeer gefocust op het maken van singles. Ik verwacht dan ook niet dat ze met dit album mij weer als fan terugkrijgen.

Beluister onderstaand het interview van Zane Lowe en Chris Martin.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.