Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Crossroads 13,5 year on air-festival

Vorig jaar april vierde het radioprogramma Crossroads van de BRTO te Bergen op Zoom haar 12,5 jarig bestaan met een festival (met o.a. Ad Vanderveen en Malcolm Holcombe). Aan het eind van die succesvolle dag beloofden de programmamakers Jos van den Boom (samensteller/presentator) en Bert van Kessel (producer) het publiek in 2009 andermaal een festivalletje op poten te zetten. Die belofte wordt nu ingewilligd. Op zondagmiddag 10 mei aanstaande treden in het nieuwe Vestzaktheater achter café Het Zwijnshoofd aan de Moeregrebstraat 18 te Bergen op Zoom de volgende artiesten op:
 
15.00 uur                Naomi Sommers
16.30 uur                Bap Kennedy
18.00 uur                Jeffrey Foucault

Elk optreden duurt 55 à 60 minuten. De entree voor dit festival bedraagt 15 euro. Kaartjes zijn te bestellen via crossroadsradio@home.nl

Ik ben alles op alles aan het zetten om daarbij aanwezig te kunnen zijn. Jeffrey Foucault is één van mijn persoonlijke favorieten, naast zijn vrouw Kris Demhorst die aan een even indrukwekkend repertoire werkt. Nog regelmatig zet ik Jeffrey Foucault’s album Ghost Repeater uit 2006 op. Van presentator Jos van den Boom heb ik begrepen dat zijn nieuwe album (John Prine tribute) ook een aanrader is. Ik zal er binnenkort eens naar luisteren. Na een klein jaartje meer naar pop en vooral soul te hebben geluisterd gaat er de laatste maanden weer meer Americana in de cd-speler. Misschien omdat The world is in a bad situation?

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.