3 gedachten over “Danny Vera”

 1. Hoi Rob!
  Ten eerste heel erg bedankt dat je zoveel aandacht aan mij schenk op je website! Heel erg leuk!
  Het was inderdaad erg spannend om op tv een liedje te zingen, maar ik heb t terug gezien maar ik vond het persoonlijk wel meevallen met de valse noten…maar goed ik heb t ook maar een keer snel gezien misschien als ik het nog een keertje terug kijk dat ik me schaam maar ik denk het niet….
  In ieder geval heel erg bedankt en succes met de website
  gr.
  Danny

  Beantwoorden
 2. Hoi Danny,

  Bedankt voor je reactie. Dat ik zoveel aandacht aan je besteedt op m’n weblog is omdat je naar mijn mening het meest oorspronkelijke en grootste talent van Nederland sinds jaren bent. Nu niet naast je schoenen gaan lopen hè? En vooral oorspronkelijke talenten krijgen veel te weinig aandacht in de media. Kijk bijvoorbeeld hoe beroemd Ryan Adams is in Nederland. (zijn concert in paradiso was niet uitverkocht). Via internet hoop ik mijn steentje bij te dragen. Ik ben ook bij de lokale radio actief maar zelfs daar is het moeilijk “oorspronkelijke” muziek te laten horen.

  Om mij te veroveren heb je niet veel moeite hoeven doen. Logisch als ik je vertel dat Elvis en Chris Isaak mijn muzikale favorieten zijn. Ik ben dan ook zwaar jaloers op je dat je Chris Isaak recentelijk nog live aan het werk hebt gezien. De laatste keer dat ik hem live zag dateert alweer van 1995 (Veronica beach concert in zandvoort en Vredenburg, Utrecht).

  Met vriendelijke groet,

  Rob de Greeuw

  p.s. misschien heb ik te hard geoordeeld over je vrienden van amstel-optreden maar ik had het programma in mijn kennissenkring flink gepromoot omdat jij erin voorkwam en wilde zo de reacties voor zijn. Want ik denk dat er niet veel mensen je cd zijn gaan beluisteren op basis van het optreden. Met de valse noten viel het inderdaad wel mee. Toch kwam het liedje niet zo goed uit de verf. Waarom? Waarschijnlijk omdat Jacqueline van Krezip meezong. Op tv zag ik je overigens vaak naar haar kijken. Met kriebels in je buik? :)

  Beantwoorden
 3. Een fragment uit de mail van Danny Vera:
  “Ik weet wel waarom mijn liedje voor jou gevoel niet helemaal uit de verf kwam…dit is omdat Krezip het speelde en dus hun versie van My Confession maakte…ik vond het zelf erg grappig! Maar misschien voor de mensen die mijn muziek niet kennen of juist wel was t ff wennen…ik was blij dat ik eindelijk is in een belangrijk tv programma zat! Heb je mij wel eens aan het werk gezien met mijn eigen band? Zoniet is de 12-12-03 misschien een optie? Hier komt Toni Willé ook meezingen en ik en mijn band worden ook begeleid door 6 strijker!!! Ik denk dat dit een hele mooie en leuke eenmalige avond wordt! Het is in Vlissingen dus een stukje rijden, maar ik denk dat het de moeite waard is!
  En nee ben niet verliefd op Jaqc. het is wel een goeie vriendin van me…nog over gehouden van de Rock Academie, en haar vader doet ook mijn management! Ik heb zelf een hele mooie en lieve vriendin…”

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.