De doorbraak van Tinashe

Met een flinke radiohit (‘2 On’) in de VS op zak moet 2014 voor R&B vixen Tinashe het jaar van de doorbraak worden. Na de mixtape ‘Black Water’ waarmee Tinashe vorig jaar veel indruk maakte is er in betrekkelijke rust gewerkt aan haar debuutalbum “Aquarius” dat deze herfst uitkomt. Wel is er dit jaar nog tijd vrijgemaakt voor Dr. Pepper’s ‘One of a Kind Studio Sessions’ series waarvoor Tinashe onder meer samenwerkte met RZA en David Andrew Sitek.

Des te verrassender is het dat Tinashe deze week weer twee nieuwe tracks dropt. Als eerste verscheen ‘In The Meantime’ dat rauw en funky klinkt.

En dan is er ook nog ‘Tinashe Checks In’ dat op het via Google Play gratis te verkrijgen debuut “10 Summers” van DJ Mustard als interlude verscheen. Onderstaand kun je de volledige versie beluisteren. 23 augustus komt Tinashe naar Amsterdam voor een optreden in de Melkweg. Be there or be square!

Update 23 augustus: 2e single ‘Pretend’ van Tinashe

Een dag voor haar Amsterdamse optreden heeft Tinashe een tweede single van haar aanstaande debuutalbum “Aquarius” uitgebracht. Het betreft het nummer ‘Pretend’ met A$AP Rocky, geproduceerd door Detail (Beyonce, Drake, Nicki Minaj).

Het duurt nog wel even tot het debuutalbum “Aquarius” van Tinashe bij RCA Records uitkomt, namelijk op 7 oktober. Wel is het al mogelijk om een ‘fan edition‘ te reserveren met je naam in het boekje!

Let’s pretend we never met, a good excuse to play forget
Let’s pretend you never lied, so I can give it up all night
Swallow my pride and let me forgive
When I am looking for love, I pretend it’s you

Update 21 september: Preorder “Aquarius”

Wie het debuutalbum van Tinashe heeft gereserveerd kan vandaag de singles ‘2 On’, ‘Pretend’ en ‘Feels Like Vegas’ downloaden.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.