Glossy Jesus - Credit Tess Janssen Photography

Derde awardnominatie voor Nederlandse band Glossy Jesus

De prijswinnende videoclip ‘The Heat And The Cold War’ van de Nederlandse band Glossy Jesus maakt kans op een derde bekroning. De videoclip, vorig jaar onder regie van de Franse regisseuse Julie Périon opgenomen, werd op het Women’s Independent Film Festival in Los Angeles al vereerd met twee awards. ‘The Heat And The Cold War’ van Glossy Jesus is nu ook genomineerd door het Reel Indie Film Festival in Toronto, Canada. In totaal zijn er acht videoclips geselecteerd. De bekendste tegenkandidaat van Glossy Jesus is de legendarische hiphop formatie Arrested Development.

Niet alleen door alle awards en nominaties is Glossy Jesus een ware ambassadeur voor Nederland. In de videoclip ‘The Heat And The Cold War’ speelt de Leidse binnenstad namelijk een hoofdrol. Erg leuk ook voor de gemeente Leiden en de 52 Voor De Kunst donateurs die financieel hebben bijgesprongen om dit project mogelijk te maken.

Overigens heeft Glossy Jesus alweer een nieuw project afgerond. Zo gaat de concertfilm ‘Live Hunting’ gemaakt door Cinemaffia zondagavond 2 november in première in het Kijkhuis als onderdeel van het Leids Internationaal Film Festival.

De release van het nieuwe album van Glossy Jesus staat gepland voor begin 2015.

Bekijk onderstaand ook de making of van de videoclip ‘The Heat And The Cold War’ van Glossy Jesus.

www.glossyjesus.com

1 gedachte over “Derde awardnominatie voor Nederlandse band Glossy Jesus”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.