Taylor Swift: nieuw album “1989”

Met de aankondiging van haar vijfde album “1989” en de première van eerste single ‘Shake It Off’, heeft Taylor Swift eigenhandig duidelijk gemaakt dat de komkommertijd weer voorbij is.

Shake off the haters

In Nederland krijgen we het niet echt mee maar er schijnen dus echt mensen te zijn die Taylor Swift haten. Ook haar nieuwe single ‘Shake It Off’ krijgt er redelijk van langs. Dit zijn de mensen waarvoor Facebook graag wil dat Taylor Swift aan het begin van de video eerst zegt dat het een satire betreft. Ironisch genoeg is de single ‘Shake It Off’ juist een reactie op de eerdere kritiek.

People can say whatever want about us, at any time and we cannot control that. The only thing we can control is our reaction to that. (Taylor Swift)

Taylor Swift weet dus wat ze in het vervolg beter kan doen. Zelf weet ik echter maar al te goed hoe lekker het kan zijn om en publique te reageren op kritiek, ook al weet je wat dat het niet het gewenste effect zal opleveren.

De video van Taylor Swift voor de single ‘Shake It Off’ bevat naast meerdere professionele dansers ook fans van Taylor Swift, uitgekozen via Instagram, Twitter en fansites.

Het nieuwe album “1989” van Taylor Swift zal vanaf 27 oktober verkrijgbaar zijn. De deluxe versie van het album “1989” zal ook opnames bevatten van Taylor Swift’s telefoon. Hierop vertelt Taylor Swift onder meer over de totstandkoming van het album.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.