Dubbelconcert

JW Roy

Aanstaande zondag om 15.00 in Paradiso, Amsterdam brengt JW Roy zijn nieuwe cd live ten gehore. Mis het niet. Hij is een van Neerlands beste singer/songwriters en dat al vier albums lang. Van ingetogen popliedjes met een country/blues-randje tot stevigere rockliedjes.

En een stem die al vergeleken is met John Hiatt maar vooral erg JW Roy is en boven elke middelmaat uitstijgt. De kwaliteit van de muziek die in Nederland gemaakt wordt heeft hij eigenhandig op een hoger niveau gebracht. Een inspiratie voor velen. Een unieke artiest zeker in Nederland waarvan in elk huishouden minimaal 1 cd hoort te staan.

Zondag om 15.00 dus in Paradiso, Amsterdam.

Johnny Dowd

Op zoek naar iets extremers? Mis dan ook het concert van Johnny Dowd niet. Diezelfde middag om 17.30. Countryblues met een donkere twist. Murderballads waar Nick Cave voor terugdeinst. Bluesmuziek waar zelfs de duivel zich niet aan wil branden. En een stem die door merg en been gaat.

Dit kan positief of negatief uitpakken. Dit is je kans om er achter te komen welke uitwerking hij op jou heeft. Zijn nieuwe cd ligt reeds in de winkel: Cemetry Shoes. Laat de duistere kant in je naar boven komen. Zondagmiddag 17.30 in Paradiso, Amsterdam.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.