Giant Tiger Hooch albumpresentatie

Giant Tiger Hooch presenteert nieuwe single en kondigt albumrelease aan

Giant Tiger Hooch is een Amsterdams R&B orkest dat sinds 2011 de Noord-Hollandse café’s, buurthuizen, festivals en poppodia onveilig maakt. Het heeft Giant Tiger Hooch de geuzennaam “Mokums grootste blamage orkest” opgeleverd. Zo nu en dan wordt er ook iets vastgelegd om thuis te kunnen draaien getuige de “My Time EP” uit 2011 en de release “76” waarvan sinds 26 september dit jaar vier tracks op Bandcamp te beluisteren zijn.

De huidige single ‘Mojo’ van Giant Tiger Hooch waarvoor een video is geschoten, is eveneens afkomstig van “76”. Het lijkt erop dat het niet het laatste is dat we dit jaar van Giant Tiger Hooch zullen horen. Via Facebook is namelijk een albumpresentatie in Paradiso op 20 december aangekondigd met in het voorprogramma Benjamin Winter.

Benjamin Winter

Benjamin Winter heeft zich na het noodgedwongen stoppen van zijn footballcarrière (door een blessure) gestort op zijn tweede liefde: muziek. Oorspronkelijk afkomstig uit San Francisco, maar tegenwoordig is Amsterdam de thuisbasis van Benjamin Winter. Na het debuut “Amber Alley and After'” (2005) brengt Benjamin Winter binnenkort zijn tweede album “Diamonds & Dust” uit met folknummers waarmee hij regelmatig ook flink weet te rocken. (in onderstaande video alleen even niet)

Optredens Giant Tiger Hooch

24-11-2013 @ cafe de Kat Amsterdam
12-12-2013 @ Concerto Recordstore Amsterdam
15-12-2013 @ Wilhemina, Eindhoven
20-12-2013 @ Hooch release Party @ Paradiso, Amsterdam
8-9-06-2014@ Ribs & Blues Festival

Meer informatie over Giant Tiger Hooch

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.