Hunting The Robot is 2014 goed begonnen

Met de kroning tot 3FM Serious Talent Februari en Maart is Hunting The Robot 2014 goed begonnen. Ook Oor erkent het talent van Hunting The Robot. De band wordt door het respectabele muziekmagazine zelfs gezien als een van de 14 meest belovende Nederlandse artiesten voor 2014.

Komende week staat Hunting The Robot dankzij hun 3FM Serious Talent uitverkiezing ook op Eurosonic Noorderslag 2014. Het belooft een mooie show te worden op het Serious Talent Stage van 3FM. Om de zaal in vuur en vlam te zetten zullen een percussionist en enkele saxofonisten mee worden genomen naar Groningen. Onderstaand kun je een fragment bekijken van een Hunting The Robot optreden.

Nieuwe single Hunting The Robot

Hunting The Robot heeft ook haar tweede single ‘In The Morning’ uitgebracht dat afkomstig is van het aanstaande debuutalbum. ‘In The Morning’ maakt onderdeel uit van een drieluik. Verbindende factor is Valentijn de Hingh (bekend van o.a. Expeditie Robinson) die een rol speelt in de videoclips.

Update 22 januari: Hunting The Robot tekent bij [PIAS]

Hunting The Robot heeft Eurosonic Noorderslag 2014 zeer succesvol afgesloten. Onmiddellijk na het optreden werd Hunting The Robot uitgenodigd in de studio van 3FM om een platencontract te tekenen bij [PIAS], live op de radio! Het debuutalbum  “Celebration Moderation”  van Hunting The Robot zal 28 maart door [PIAS] worden uitgebracht.

De albumpresentatie van Hunting The Robot staat gepland op 29 maart in de Effenaar, Eindhoven. Om het lange wachten op het debuut van Hunting The Robot te belonen zal er nog een tweede releaseparty plaatsvinden in Amsterdam.

Update 28 maart: debuutalbum  “Celebration Moderation” Hunting The Robot

Het debuutalbum “Celebration Moderation” van Hunting The Robot is vandaag verschenen. Onderstaand kun je het debuutalbum “Celebration Moderation” van Hunting The Robot beluisteren.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.