King of the Limbs van Radiohead in de remix

Radiohead houdt er van haar werk uit handen te geven aan andere artiesten. Voor In Rainbows schreef Radiohead een heuse remix contest uit. Ook van King of the Limbs zullen remixen verschijnen. Op de eerste 12″ komt een remix te staan van Little by Little geremixed door Caribou. Jacques Greene heeft de single Lotus Flower onder handen genomen.

Vorige maand trad Radiohead zanger Thom Yorke op als DJ in Londen. Daar draaide hij toen al de Caribou remix van Little by Little. Vorige week was dit ook al te horen op Radio 501. Onderstaand een video van het moment dat Thom Yorke in Londen de Caribou remix draaide van het Radiohead nummer Little by Little.

Naar verwachting zal er 14 juli een tweede 12″ uitkomen met Radiohead remixen. Nathan Fake zal Mr. Morningpie van het Radiohead album King of the Limbs remixen. Mark Pritchard levert twee remixen van Bloom.

Update 18 juli: Vanaf vandaag is de tweede 12″ uit met remixen van Radiohead.

Update 29 juli:

Op deel drie uit de remix serie van Radiohead’s album King of the Limbs staan de tracks Feral, Morning Mr. MagPie en Separator. De remixen zijn van de hand van Lone, Pearson en Four Tet.

Update 12 augustus:

Het vierde deel in de remix serie van Radiohead is uit. Give Up The Ghost, Codex en Little By Little van het album King of Limbs zijn onder handen genomen door Thriller, Illum Sphere en Shed.

Update 26 augustus:

Op deel 5 uit de Radiohead King of the Limbs remix serie staan de tracks Give Up The Ghost, Tkol en Bloom. De remixen zijn gemaakt door Brokenchord, Altrice en Blawan.

19 oktober komt de cd uit met alle 19 remixen. Maar het is natuurlijk leuker om de vijf vinyl 12 inches te scoren met daarop de Radiohead remixen van het King of Limbs album.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.