Interviews finalisten Grote Prijs van Nederland Hiphop

Zaterdagavond 7 december vonden de finales Singer/Songwriter en Hiphop van de Grote Prijs van Nederland 2013 plaats. IndebanvanNL doet hiervan live verslag. ’s Middags spraken we alle deelnemers over hun plannen en verwachtingen. Onderstaand kun je de interviews beluisteren met de Hiphop finalisten van de Grote Prijs van Nederland 2013.

Hiphoop trad als eerste act aan in de Hiphop finale van de Grote Prijs van Nederland 2013 en vroeg het publiek om een shout out voor Nelson Mandela.

image

Optreden Hiphoop tijdens de Hiphopfinale van de Grote Prijs van Nederland 2013 (Melkweg)

Tweede act Aaumffie leek voor een thuispubliek op te treden. Liefst drie bussen waren namelijk meegekomen uit Amersfoort om Aaumffie te steunen tijdens de Hiphopfinale van de Grote Prijs van Nederland 2013. Met hun op dubstep gebouwde hiphop liet Aaumffie de Melkweg schudden.

Simon / De Likt werd aangekondigd als een superstar en maakte dat helemaal waar. Hij warmde het publiek tijdens de hiphopfinale van de Grote Prijs van Nederland 2013 rustig op tot het moment dat de liveband het podium opkwam. Op de metalriffs ontstond een heuse moshpit en stegen Simon en De Likt tot grote hoogte.

20131207-213918.jpg

Met een DJ en trompettist Wouter Hakhoff ging Insayno de strijd aan met het publiek waarvan een klein deel morde vanwege het feit dat Insayno vorig jaar ook al mee had gedaan aan de Grote Prijs van Nederland. Toen strandde hij echter in de halve finale. Partyen ging het publiek goed af maar de diepere laag van Insayno’s tracks leek grotendeels aan hen voorbij te gaan.

Optreden Insayno tijdens de Hiphopfinale van de Grote Prijs van Nederland 2013 (Melkweg)

//
//pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js

Mongoose was de enige Engelstalige hiphopper van deze avond. In zijn eentje benutte hij het grote podium goed uit. Een zeer opzwepende show waarmee hij terecht de Grote Prijs van Nederland hiphopfinale won!

Mongoose tijdens de Grote Prijs van Nederland hiphopfinale die door hem werd gewonnen
Mongoose tijdens de Grote Prijs van Nederland hiphopfinale die door hem werd gewonnen

Optreden Mongoose tijdens de Hiphopfinale van de Grote Prijs van Nederland 2013 (Melkweg)

Optreden Brandwerk tijdens de Hiphopfinale van de Grote Prijs van Nederland 2013 (Melkweg)

Sfeerimpressie Grote Prijs van Nederland 2013

Prijsuitreiking Grote Prijs van Nederland 2013

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.