Jason Mraz

Ik schaam me diep dat ik nu pas dat gave nummer The Remedy van Jason Mraz ontdekt heb, maar ik kan het uitleggen. Ik luister eigenlijk nooit meer naar de radio. Eigenlijk raar. Ik presenteer zelf ook op de radio. Indirect verlang ik dus van mensen dat ze naar de radio luisteren (voor wie zit ik daar anders) maar zelf doe ik het niet. Het lukt me gewoon niet om door het slappe geouwehoer en alle baggermuziek heen te luisteren. En dan mis ik dus pareltjes zoals Jason Mraz. De clipzenders zie ik bijna ook niet. Ik vind het veel leuker om ’s avonds een film te kijken.

Afgelopen maandag zond MTV om 1.00 een concert uit van Herman Brood. En dat vind ik nou wel leuk om naar te kijken. Vanwege het onchristelijke tijdstip heb ik het opgenomen. Om er geen minuut van te missen liet ik de video een half uurtje langer doorlopen.

Dinsdagochtend had ik de televisie even aan om te controleren of de opname was gelukt. De TV sprong aan op MTV en ik ving een glimp op van de clip “So Alive” van Ryan Adams. Hoe ik over Ryan Adams denk is algemeen bekend. Dus ik besloot eens te kijken welke clips er na het concert van Herman Brood waren uitgezonden. Geen Ryan Adams maar wel …Jason Mraz.

Deze week ga ik heel veel mtv kijken/opnemen want die clip van Ryan Adams moet ik hebben.

En die cd van Jason Mraz ga ik luisteren.

1 gedachte over “Jason Mraz”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.