Beluister de eerste single van Lana Del Rey haar nieuwe album

Lana Del Rey. Haar album “Ultraviolence” is een waar kunstwerk. Misschien dat daardoor “Honeymoon” dat een jaar erna al, in 2015, uitkwam wat tegenviel. Ze was hierop ook wat minder vormvast. Zaterdag verscheen haar nieuwe single ‘Love’ waarmee ze het gehypte New Music Friday mooi omzeilde. In aanloop naar de single release verschenen er in Los Angeles posters van het artwork.

De nieuwe single ‘Love’ bevat weer de onderhuidse spanning die “Ultraviolence” zo goed maakt. Rick Nowels, waar Lana Del Rey eigenlijk altijd mee samenwerkt, heeft ook dit nieuwe nummer geproduceerd. Een andere oude bekende is Emile Haynie die ook betrokken was bij haar officiële debuut “Born To Die”. Emile Haynie won met het Eminem album “Recovery” een Grammy.

Over het nieuwe album waar ‘Love’ de eerste single van is zegt Lana Del Rey:

I made my first 4 albums for me, but this one is for my fans and about where I hope we are all headed.

Benny Blanco

Afgelopen jaar was Lana Del Rey nog te horen op het album “Starboy” van The Weekend, op de nummers ‘Party Monster’ en ‘Stargirl Interlude’. Bennie Blanco, die twee nummers schreef voor het album “Starboy”, is daar waarschijnlijk door Lana Del Rey opgepikt voor haar nieuwe single waarvoor hij als co-producent de credits krijgt.

Over het nieuwe album van Lana Del Rey is verder nog niets bekend. Nog geen titel, releasedatum, tracklist en/of productiecredits dus om verder in te duiken. Zodra daar meer nieuws over is ben je de eerste die het hoort.

Update 19 april: Single met The Weeknd

Lana Del Rey heeft de titeltrack van haar nieuwe album “Lust For Life” vandaag uitgebracht, een samenwerking met the Weeknd. Lana Del Rey was zelf al te horen op de twee laatste albums van The Weeknd. De hoogste tijd dus dat het andersom ook eens gebeurde.

Artwork

Lana del Rey-Lust For Life

Tracklisting

1. “Love”
2. “Lust for Life” ft. the Weeknd
3. “13 Beaches”
4. “Cherry”
4. “White Mustang”
5. “Summer Bummer” ft. A$AP Rocky and Playboi Carti
6. “Groupie Love” ft. A$AP Rocky
7. “In My Feelings”
8. “Coachella—Woodstock in My Mind”
9. “God Bless America—And All the Beautiful Women In It”
10. “When the World Was at War We Kept Dancing”
11. “Beautiful People Beautiful Problems” ft. Stevie Nicks
12. “Tomorrow Never Came” ft. Sean Ono Lennon
13. “Heroin”
14. “Change”
15. “Get Free”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.