Matt Maltese-Vacant In The 21th Century

Help ‘Vacant In The 21st Century’ van Matt Maltese aan de 100.000 streams

Een hele minuut op nationale televisie. Het zal een rare gewaarwording geweest zijn voor Matt Maltese toen hij door Dotan naar DWDD werd meegenomen.

Maar Matt Maltese weet hoe met omstandigheden om te gaan. Op debuut-EP “In A New Bed” speelt hij heel zacht. Uit nood geboren om zijn huisgenoten niet te storen.

Into The Great Wide Open

Op Into The Great Wide Open mocht het dit jaar gelukkig al wat luider. En nu is er single ‘Vacant In The 21st Century’ waarover wij zeer enthousiast zijn.

100.000 streams

In een vlaag van verstandsverbijstering hebben we geroepen dat het nummer op onze New Indie Music Everyday playlist blijft staan tot er 100.000 streams zijn gerealiseerd. En dat op een playlist waar een nummer gemiddeld drie weken bivakkeert.

Na een krappe maand zijn we nog niet eens halverwege de doelstelling. En hier is waar jullie hulp om de hoek komen kijken. Wij doen namelijk altijd wat we beloven, maar dit lukt ons natuurlijk niet alleen.

Als we met z’n allen elke dag het nummer even opzetten kunnen we dit in 2 weekjes fixen. Ik zeg doen!

Update 15 maart 2017

In het kader van de aanhouder wint, ‘Vacant In The 21st Century’ van Matt Maltese is vandaag de magische grens van 100.000 streams gepasseerd. Als dank heeft Matt Maltese zijn nieuwe single ‘As The World Caves In’ online gezet.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.