Steye

Muzikant Steye bewijst dat oefening kunst baart

Uitvinder en muzikant Steye  presenteert 27 november zijn derde 360º videoclip. Om te bewijzen dat oefening kunst baart. De videoclip is tot stand gekomen met hulp van het TAX-videoclipfonds.

Techniek is met de komst van Oculus Rift nauwelijks meer een obstakel, maar vaak genoeg wordt hierdoor de vorm tot kunst verheven. Uiteindelijk gaat het nog altijd om het verhaal dat verteld wordt. Maar wat gebeurt er als je als kijker zelf kan bepalen waar je kijkt? Welke rol speel je als kijker zelf in het beeldverhaal? Ben je een personage van outer space? Welke filmtrucs werken in 360º video? Kun je de kijker nog manipuleren als je niets meer kunt verbergen?

Steye lijkt hier het antwoord op te hebben gevonden. 27 november zal Steye naast vertoning van de video samen met The Bizonkid een mini concert verzorgen met tracks van het nieuwe album ‘SuperSilverStrawBerry’. Ook is er een pop-up expo van het artwork van de video.

Voor de realisatie van de clip werkte Steye onder meer samen met Marieke Nooren, Marouscha Levy, Adrien JeanJean, Jakob Proyer en 360º videobedrijf Yellowbird.

Onderstaand kun je een van de vorige 360º clips van Steye bekijken.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.