Eminem-Marshall Mathers LP2 (MMLP2)

Update: Nieuw album The Marshall Mathers LP2 (MMLP2) van Eminem verschijnt 5 november

Update 10 november:
De track ‘Don’t Front’ staat niet op het nieuwe album The Marshall Mathers LP2 (MMLP2) van Eminem. Ook niet op de deluxe versie. Wel zal ‘Don’t Front’ verkrijgbaar zijn als een The Marshall Mathers LP2 (MMLP2)/Call of Duty: Ghosts bundel. Of je beluistert hem gewoon lekker hier:

Update 5 november:
Vandaag is “The Marshall Mathers LP2 (MMLP2)” van Eminem uitgekomen. Beluister “The Marshall Mathers LP2 (MMLP2)” via onderstaande Spotify playlist:


Update 2 november:
Nog slechts een paar dagen tot The Marshall Mathers LP2 (MMLP2) van Eminem officieel verkrijgbaar is. Na het voortijdig lekken van The Marshall Mathers LP2 (MMLP2) en de reeds verschenen recensies een dringende boodschap van Eminem om toch vooral zijn nieuwe cd te kopen. Deze Public Service Announcement stond eerder op de mixtape “Bar Shots” van Obie Trice uit 2006.

Update 14 augustus:
Eminem is terug! Single “Survival” is vanavond als soundtrack van de nieuwe Call of Duty: Ghosts gametrailer online gezet. Gelukkig is de nieuwe Eminem single “Survival” ook geupload op Soundcloud zodat we al het geweld aan ons voorbij kunnen laten gaan.

“It ain’t over till I say it’s over,” rapt Eminem op de track. En hij zegt het met zoveel passie dat we hem op zijn woord geloven.

“Survival” bevat een feature van of Liz Rodrigues of Skylar Grey (daarover verschillen de meningen nogal :-) ) Het is de aankondiging van Eminem’s 8e album dat naar alle waarschijnlijkheid dit najaar zal uitkomen. Na zijn rehabilitatie op Recovery (2010) zijn de verwachtingen hooggespannen.

Update 26 augustus:
Tijdens de MTV Video Music Awards die afgelopen nacht werden uitgereikt maakte Eminem het grote nieuws bekend dat 5 november zijn nieuwe album “Marshall Mathers LP2” (MMLP2) uitkomt. Inderdaad een sequel op zijn fameuze Marshall Mathers LP waarop hits stonden als Stan, The Way I Am en The Real Slim Shady. 27 augustus komt de eerste single van de “Marshall Mathers LP2” (MMLP2) uit, getiteld ‘Berzerk’.

To go berserk betekent dat iemand dolzinnig van woede wordt. Het lijkt erop dat Eminem ons dus nog wel iets te vertellen heeft. Dat blijkt ook wel uit onderstaande trailer.

Via onderstaande video kun je een iets langer fragment van de nieuwe Eminem single “Bezerk” horen. In het nummer zit “The Stroke” van Billy Squier verwerkt als sample.

Het album “The Marshall Mathers LP2” (MMLP2) zal geproduceerd worden door Dr. Dre en Rick Rubin.

Update 27  augustus:

En hier is ie dan, de nieuwe single van Eminem, ‘Bezerk’. Naast Billy Squier komen ook de Beastie Boys met (You Gotta) Fight For Your Right To Party  in gesamplede vorm terug in de nieuwe Eminem single ‘Bezerk’ !  In zijn nieuwe single ‘Bezerk’ horen we Eminem onder meer op niet mis te verstane toon rappen over Khloe Kardashian en haar (nog wel) echtgenoot, de basketbalspeler Lamar Odom.

Update 13 oktober:

Onderstaand de tracklisting van het nieuwe Eminem album “The Marshall Mathers LP2”:

‘Bad Guy’
‘Parking Lot (Skit)’
‘Rhyme or Reason’
‘So Much Better’
‘Survival’
‘Legacy’
‘Asshole’ featuring Skylar Grey
‘Berzerk’
‘Rap God’
‘Brainless’
‘Stronger Than I Was’
‘Monster’ featuring Rihanna
‘So Far . . .’
‘Love Game’ featuring Kendrick Lamar
‘Headlights’ featuring Nate Ruess
‘Evil Twin’

Sinds deze week staat ook de videoclip voor de nieuwe Eminem single ‘Survival’ online:

Update 15 oktober:
En daar is weer een nieuwe track van Eminem. Vraagt hij zich nu serieus af of hij een Rap God is? Dat is geen vraag meer, dat is hij gewoon!

Nu Eminem dan een Rap God is kijkt hij terug op wat er allemaal gebeurd is. Hij rapt over Heavy D & the Boyz, de kerfuffle tussen Fabolous en Ray-J en ook zijn eigen geschiedenis. Rap God Eminem noemt zichzelf een product van Rakim, Tupac, N.W.A. en Lakim Shabazz. Maar als Eminem God is, wat zijn zij dan?

Halverwege ‘Rap God’ legt Eminem uit waarom hij zo gefocust is:”even you unsigned rappers are hungry, looking at me like it’s lunchtime.”

I know there was one time when I was king of the underground. Why be a king when you can be a god?

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.