Foo Fighters

Nieuw album Foo Fighters in november uit

Volgens producer Butch Vig is het nieuwe, achtste album van de Foo Fighters “epic”. We zullen nog even geduld moeten hebben, om precies te zijn Tot november, om zelf te bepalen of dit inderdaad voor het nieuwe album van de Foo Fighters geldt. Het nieuwe album van de Foo Fighters heeft vooralsnog geen titel en gaat mogelijk de geschiedenis in als hun langste ooit.

De artiesten waarmee Foo Fighters samenwerkt op het nieuwe album zijn stuk voor stuk bijzonder interessant. Onder andere Gary Clark Jr., Joe Walsh en Rick Nielsen (Cheap Trick) zullen acte de présence geven op het nieuwe album van Foo Fighters.

Ongetwijfeld zijn deze samenwerkingen voortgevloeid uit het idee een serie (“Sonic Highways”) te maken rondom het opnameproces van het nieuwe Foo Fighters album. Al blijft dat een beetje een kip-of-het-ei verhaal. Maar je wilt natuurlijk wel wat interessante verhalen hebben voor de kijker in een dergelijke serie en daar ben je met deze mensen in ieder geval van verzekerd. Het zou me overigens niet verbazen als het nieuwe album van Foo Fighters alsnog de titel “Sonic Highways” meekrijgt als het in november uitkomt.

Foo Fighters documentaire

In de serie “Sonic Highways” worden de Foo Fighters gevolgd op hun reis langs acht studios waar ze de nummers van het nieuwe Foo Fighters opnemen. De samenwerkingen met Gary Clark Jr., Joe Walsh en Rick Nielsen zijn hier ook in te zien. Ook zijn er in de documentaire een aantal verrassingsoptredens van de Foo Fighters te zien.

Foo Fighters documentaire Sonic Highways

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.