Update 3-10: Nieuw album Satellite Love van Giovanca is uit

Update 11 november: Giovanca Live
Afgelopen zaterdag was Giovanca live te horen op Radio 2 met liedjes van haar nieuwe album Satellite Love. Beluister het optreden van Giovanca hier terug.

Update 21 september

Het nieuwe, derde album Satellite Love van Giovanca is uit! Beluister Satellite Love via onderstaande Spotify Playlist. Support your local artist en koop deze prachtige collectie liedjes op lp of cd! Lees hier de recensie van het nieuwe album Satellite Love van Giovanca.
Update 17 augustus:

20 september komt het nieuwe album Satellite Love van Giovanca in Nederland uit. Vandaag verscheen de eerste single How Does It Feel. Aanstaande dinsdag zal Giovanca How Does It Feel live zingen bij Giel Beelen tijdens zijn ochtendshow op 3FM. How Does It Feel heeft weer die heerlijk zwoele sound die kenmerkend is voor Giovanca. Beluister via onderstaande Spotify Playlist How Does It Feel dat uiteraard ook zal komen te staan op het nieuwe album Satellite Love van Giovanca.


Op  haar nieuwe album Satellite Love grijpt Giovanca naar eigen zeggen terug op de jaren ’70:”The golden era of soul, latin, jazz, space and funk.” De muzikanten waar Giovanca haar nieuwe album Satellite Love mee heeft opgenomen speelden ook met Amy Winehouse en Alicia Keys. Het nieuwe album Satellite Love van Giovanca is in Japan opgenomen en daar ook al uitgebracht. Binnenkort zal Giovanca ter promotie een aantal optredens geven in het land van de rijzende zon. 24 oktober start er een clubtour in Nederland. Een theatertournee van Giovanca staat voor volgend jaar ingepland. De albumpresentatie van Satellite Love vindt 17 september in de North Sea Jazz Club (Amsterdam) plaats.

Update 20 augustus:
Bekijk onderstaand het optreden van Giovanca in de ochtendshow van Giel Beelen, vanochtend vroeg op 3FM. Giovanca zong haar nieuwe single “How Does It Feel” live, “Lockdown” (dat ook op haar nieuwe album Satellite Love zal staan) en Giovanca coverde “Happy” van Pharrell.

Update 13 september:
Vrijdag de 13e, een mooie dag voor Giovanca om de videoclip voor haar nieuwe single How Does It Feel te lanceren. De lancering van Satelliet Voyager 1 in 1977, Giovanca’s geboortejaar, vormde de inspiratie voor de videoclip van How Does It Feel. De satelliet Voyager 1 werd gelanceerd met aan boord een gouden grammofoon plaat (Sounds of Earth) als visitekaartje voor andere levensvormen in de kosmos. Deze plaat bevatte ook analoge beelden van het leven op aarde en locaties, de aanleiding om analoog met LomoKino te schieten in samenwerking met Lomography.com. De video is een Nelson, Djosa & Gigi productie (geschreven, geschoten en geëdit door Nelson, Djosa, Gigi & Simbad.)

Vandaag werd overigens bevestigd door NASA dat de Voyager 1 na 36 jaar de ruimte buiten ons zonnestelsel heeft betreden!

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.