Nieuwe muziek van Prince: Album Plectrum Electrum met 3rd Eye Girl is op komst

Prince heeft weer een nieuw nummer uitgebracht. Afgelopen nacht werd via de 3rdeyegirl website “Ain’t Gonna Miss U When U’re Gone” online gezet. Naast Prince is ook singer/songwriter Ledisi op “Ain’t Gonna Miss U When U’re Gone” te horen. De verwachting is dat ook “Ain’t Gonna Miss U When U’re Gone” op het album zal komen te staan dat Prince voornemens is om uit te brengen met zijn all girl group 3rd Eye Girl.

(Werk)titel van het nieuwe Prince album is Plectrum Electrum. Tot nu zijn de volgende nummers door Prince online gezet: “FixUrLifeUp” (grungy), “Breakfast Can Wait” (smooth), “Screwdriver” (powerpop), “Same Page Different Book” en “That Girl Thang.” (akoestisch) Mochten al deze liedjes ook op het nieuwe album Plectrum Electrum van Prince en 3rd Eye Girl komen te staan dan wordt zijn 35e studio album een knaller!

Onderstaand kun je de nieuwe Prince track “Ain’t Gonna Miss U When U’re Gone” beluisteren:

Update 15 augustus:

Gisteren zette Prince het nieuwe nummer “Groovy Potential” online. Via Twitter nog wel. Het waren de eerste schreden van Prince op dit medium. Langzaam lijkt de haat/liefde-verhouding die Prince met internet heeft te verschuiven naar het love symbol. Dit in tegenspraak tot zijn eerdere aankondiging dat de hype die internet heet binnenkort voorbij zal zijn.

Waar Prince een meester in is, is het promoten van audio en video dat hij vervolgens een paar uur later weer weghaalt. Van de laatst gedeelde track Groovy Potential kunnen we je via YouTube echter nog steeds ruim 1 minuut laten horen. Het volledige nummer is te koop via de site van 3rdEyeGirl.

Update 17 augustus:
Sinds vannacht is de nieuwe Prince single “Breakfast Can Wait” te koop via de website van 3rd Eye Girl. Onderstaand kun je de Prince single “Breakfast Can Wait” in zijn volledigheid beluisteren. Een fantastische funky track vol Prince humor!

Update 12 oktober:
Bekijk hier de videoclip van de nieuwe single ‘Breakfast Can Wait’ van Prince:

1 gedachte over “Nieuwe muziek van Prince: Album Plectrum Electrum met 3rd Eye Girl is op komst”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.