Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Nieuwe single Breaking News van Michael Jackson

Nieuwe Single Breaking News van Michael JacksonDe afgelopen twee weken was ik vrij van mijn eerlijke doordeweekse baan omdat ik weer vader geworden ben! Nota bene op mijn eerste werkdag wordt besloten de nieuwe single van Michael Jackson het levenslicht te laten zien. Had dat nu niet een week eerder gekund? Nu moest ik de hele dag wachten alvorens eindelijk zelf een oordeel over het nummer te kunnen vormen.

Als je de ene na de andere negatieve reactie leest ben je natuurlijk niet meer onbevooroordeeld. Maar ook ik moet me schoorvoetend scharen bij de algemeen heersende mening. Ik vraag me ten zeerste af of Michael Jackson het nummer zelf ooit zou hebben uitgebracht. Nog nooit heb ik hem zijn eigen naam horen uitspreken, daar was hij toch veel te bescheiden voor, nu wordt het als een soort mantra gehanteerd. Af en toe lijkt de zang niet helemaal toonvast, maar bij het inzingen van een demo let je daar ook niet heel erg op.

Hoe lang ik er ook over nadenk, ik kan maar tot één conclusie komen: het is schandalig dat Breaking News zonder overleg is uitgebracht!

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.