Nieuwe single Fixurlifeup van Prince en 3rd Eye Girl

De comeback van Prince neemt serieuze vormen aan. Na zijn optreden tijdens de Billboard Music Awards is er vandaag een video uitgebracht behorende bij de nieuwe single “Fixurlifeup.” Prince heeft een nieuwe band 3rd Eye Girl samengesteld die uitsluitend uit vrouwen bestaat. We hadden ook niet anders verwacht van Prince na Apollonia, Sheena Easton, Wendy, Lisa en Candy Dulfer.

De video van de single “Fixurlifeup” bevat beelden van de “Live Out Loud” tour in San Diego. Zoals bij alle muziek van Prince dat is uitgebracht na de jaren ’80 zijn ook over de nieuwe single “Fixurlifeup” met 3rd Eye Girl de meningen nogal verdeeld. We zijn dan ook erg benieuwd wat jij van de Prince & 3rd Eye Girl single “Fixurlifeup” vindt.

Voor de fans die niet kunnen wachten op nog meer nieuw werk van Prince: er is inmiddels een contract getekend bij het onafhankelijke platenlabel Kobalt Music Group voor een compleet album van Prince met 3rd Eye Girl. Werktitel van het nieuwe Prince album is Plectrum Electrum.

Update 8 juni:
Naast het nieuwe album met 3rd Eye Girl zal Prince ook te horen zijn op The Electric Lady, het derde album van Janelle Monáe dat september uitkomt.

Nieuwe single van Prince met 3rd Eye Girl heet Fixurlifeup
Fixurlifeup: nieuwe single Prince en 3rd Eye Girl

1 gedachte over “Nieuwe single Fixurlifeup van Prince en 3rd Eye Girl”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.