Vier keer muziek voor het weekend: Stoer, zwoel, melancholisch of rustgevend

Vier liedjes om tijdens het weekend op terug te grijpen.

Nolan The Ninja

‘Oranges’ is de tweede single van Nolan The Ninja. En gelijk ook de tweede keer dat je over hem kan lezen op IndebanvanNL. Natuurlijk vanwege de flow die hij op beide nummers laat horen. Het nieuws dat 19 april het album “Sportee” van Nolan The Ninja verschijnt is dan ook zeer enthousiast ontvangen op de redactie.

Als je net even wat stoerder voor de dag wil komen dit weekend, zet je ‘Oranges’ op.

Paulusma

Jelle Paulusma heeft ook een nieuw album aangekondigd. Eerste single ‘Crying Shame’ is reeds verschenen. De nieuwe soloplaat van Paulusma zal “Somehow Anyhow” gaan heten. Het is de opvolger van het goed ontvangen ” Pulling Weeds”. (2014).

Mocht je tijdens het weekend overvallen worden door een melancholische bui dan staat Paulusma zijn mannetje.

Yorick van Norden

Yorick van Norden heeft “Unsung Heroes Too” aangekondigd. Een samenwerkingsverband met Anne Soldaat waarin ze werk van een aantal weinig bewierookte muzikale helden onder de loep nemen. Er zijn inmiddels twee tracks uit. Vooral John Cale’s ‘I Keep A Close Watch‘ maakt indruk. Maar dat komt natuurlijk ook door het liedje. Rondom het “Unsung Heroes Too” project is ook een podcast gemaakt.

Ideaal voor de zondagochtend.

Papooz

‘Theatrical State Of Mind’ is de tweede single die Papooz uitbrengt van hun album ‘Night Sketches’, dat 8 maart is verschenen. Het duo heeft zich voor de track laten inspireren door de slow disco van Claudia Barry. Meer van Papooz kun je hier zien.

Voor in de kleine uurtjes dit weekend.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.