Humane pop, zwoele R&B en old school hiphop voor je playlist

In voorbereiding op New Music Friday hebben we drie chille artiesten uitgezocht die zeker niet zouden misstaan op je playlist.

St. Humain

St. Humain bracht onlangs zijn debuut EP EMOTIONAL SAUNA uit. Het is een album dat vooral ook vol staat met slimme melodieën. Wie blij wordt van dreamhouse heeft dan ook zeker een goede aan St. Humain.

Enkele tracks vallen op. Zo bevat opener ‘Fever Vibe’ de nodige urban invloeden. Ook ‘If I’m Honest’ en ‘The Thought of You” laten horen dat St. Humain over het nodige schrijftalent beschikt. ‘Gravity’ van John Mayer wordt vervolgens onherkenbaar in de handen van St. Humain’.

De “stripped” versie van ‘Make a Move’ maakt duidelijk dat St. Humain nog lang niet het achterste van zichzelf heeft laten zien.

Swanes

Cozy‘ is de nieuwe single van SWANES dat gevormd wordt door de broers Michael and Stefan Bildy. Het is een vervolg op het handvol singles met R&B pop en electronic invloeden die ze vorig jaar uitbrachten.

Nolan The Ninja

Nolan The Ninja is een 26-jarige rapper die getekend heeft bij de Mello Music Group. Hij heeft al samengewerkt met Quelle Chris, Denmark Vessey en Chris Orrick die nu zijn labelgenoten worden. Ook staat er een feature met Royce Da 5’9″ op zijn naam.

Op zijn eerste single ‘IMG‘ laat Nolan The Ninja een goed verstaanbare old school flow horen. Een erg fijne single!

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.