Onbekend liedje Amy Winehouse ontdekt

De vader van Amy Winehouse heeft eigenhandig een nog onbekend liedje van Amy Winehouse ontdekt. Hij maakte het nieuws openbaar tijdens de opening van een expositie van Camden’s Proud Galleries. Volgens vader Winehouse werd het liedje ontdekt terwijl hij in de studio werkte aan zijn eigen album. De technicus beluisterde enkele oude tapes en er kwam een volstrekt onbekend liedje voorbij waarop ze Amy Winehouse hoorden zingen.

Aanstaande zaterdag 14 september zou Amy Winehouse 30 jaar zijn geworden.

Afgelopen zomer beweerde Mitch Winehouse al dat er nog zeker twee albums met onuitgebracht materiaal van Amy Winehouse zouden worden uitgebracht. Het laatste wapenfeit, Lioness: Hidden Treasures, dateert uit 2011.

Dit weekend wordt in Camden het standbeeld van Amy Winehouse onthuld. Rondom de onthulling vinden verschillende evenementen plaats waarmee geld zal worden ingezameld voor de Amy Winehouse Foundation. De organisatie zet zich met name in voor jonge vrouwen die op het criminele pad zijn geraakt. Volgens geruchten zou vader Mitch Winehouse overigens niet tevreden zijn over het standbeeld van Amy Winehouse en de onthulling te willen uitstellen.

Asif Kapadia, die eerder de film Senna (over racecoureur Ayrton Senna) regisseerde, werkt momenteel aan een documentaire over Amy Winehouse.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.