The World Is Ours van David Correy en Monobloco officiele themanummer van het WK in 2014?

Of The World Is Ours van David Correy en Monobloco de officiële theme song van het WK in 2014 wordt, moeten we nog even afwachten. Coca Cola gelooft er in ieder geval wel in. Het intro van The World Is Ours roept gelijk al Waving Flag, de WK 2010 anthem van K’naan in herinnering.

Het nummer, vol Braziliaanse ritmes, is geschreven door Rock Mafia dat onder meer heeft samengewerkt met Miley Cyrus en Selena. Producer is de in Brazilie geboren Mario Caldato Jr. Caldato Jr. werkte eerder samen met onder meer de Beastie Boys, Jack Johnson en Braziliaanse artiesten als Seu Jorge and Bebel Gilberto.

Met The World Is Ours giet Coca Cola het aloude “Sport verbroedert” in een nieuw jasje. En als er iemand het toonbeeld van verbroedering is, dan is het zanger David Correy wel. Correy stond in 2012 in de finale van “X-Factor” en kwam via het programma weer in contact met zijn Braziliaanse moeder.

Concurrentie van ervaren rot
Ook Ricky Martin gaat aan de slag met een lied voor het wereldkampioenschap voetbal in 2014. Ondanks zijn succes op dit gebied (La Copa De La Vida was het themanummer van WK ’98) heeft Ricky Martin besloten de hulp van zijn fans te vragen voor zijn WK 2014 lied. (als onderdeel van Sony’s Super Song Contest)

Vanaf december kunnen er liedjes worden ingestuurd. De schrijver van het winnende lied krijgt kaartjes voor de WK 2014 finale!

16 december: Nieuwe videoclip voor “The World Is Ours”

1 gedachte over “The World Is Ours van David Correy en Monobloco officiele themanummer van het WK in 2014?”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.