Ondanks drie eerdere albums wordt Kiss Land het debuut van The Weeknd

Ontelbaar zijn ze inmiddels, de uren waarin ik genoten heb van de albums House of Balloons, Thursday en Echoes Of Silence van The Weeknd. Hoezeer ik ook mijn best doe, ik krijg de term mixtape maar niet over mijn lippen waar het deze prachtige muziek betreft. En toch noemt The Weeknd Kiss Land dat 10 september uitkomt, zijn debuut.

Vaak denk ik terug aan de ultrapositieve kritieken van Toni Braxton ten tijde van haar debuut: de wijze waarop zij een song vastlegt is de definitieve versie van dat liedje. Dat zal niemand meer kunnen verbeteren. Hetzelfde gaat op voor de songs van The Weeknd. Van Kiss Land zijn inmiddels drie tracks uitgebracht, titeltrack Kiss Land, Belong To The World en vandaag Live For.

Drie perfecte liedjes, door The Weeknd vastgelegd in hun definitieve vorm. Kiss Land zal nog zeven liedjes bevatten volgens onderstaande tracklisting:

01. Professional
02. The Town
03. Adaptation
04. Love In The Sky
05. Belong To The World
06. Live For
07. Wanderlust
08. Kiss Land
09. Pretty
10. Tears In The Rain

Met deze wetenschap duurt 10 september (de aangekondigde releasedatum voor het nieuwe The Weeknd album Kiss Land) nog heel erg lang.

Update 6 november: nieuwe non-album track The Weeknd

Hoewel hij niet op het Kissland album van The Weeknd staat, willen we je deze samenwerking met de mysterieuze Jr. Hi toch niet onthouden.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.