Shaun Colwill: soulvol debuut met opmerkelijke teksten

“Did you really have to go and leave me with three kids at home”. Het is een vrij opzienbarende tekst van Shaun Colwill als je bedenkt dat deze singer-songwriter pas twintig is. Ik ben weer net zo getriggerd als in 1997 toen Johnny Dowd op zijn debuut zong dat hij een moordenaar was. Het zal mijn principiële hang naar waarheidsvinding zijn.

13 mei kwam de EP “Bare Beginnings” van Shaun Colwill uit. Ongetwijfeld is het niet zijn debuut EP, maar wel de eerste die op Spotify verschenen is. Colwill is afkomstig uit Essex, Groot-Brittannië. Samen delen we de passie voor artiesten als Stevie Wonder, Ed Sheeran, Ray Charles en John Legend. Je kunt dus veel soulinvloeden verwachten op de EP “Bare Beginnings”.

Wat weten we verder nog van Shaun Colwill? Nou, hij tourt al zo’n drie jaar in de omgeving van London en Essex en ook heeft hij al opgetreden in België. Sinds kort heeft Shaun Colwill ook een band geformeerd waarmee hij het land onveilig maakt. Hij is lid van de Bruno Mars website en woest aantrekkelijk geworden kunnen we concluderen op basis van onderstaande foto’s.

Beluister onderstaand de EP “Bare Beginnings” van Shaun Colwill

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.