Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Them Crooked Vultures eerste single New Fang went snel

Them Crooked Vultures eerste single New Fang went snelThem Crooked Vultures waren afgelopen zomer een behoorlijke hype in ons kikkerlandje. Nog voordat ze een noot naar buiten hadden gebracht. Eerst was er het optreden van “een band” in de Melkweg op 19 augustus dat pas een paar dagen ervoor werd aangekondigd. Al snel ging het als een lopend vuurtje dat dit Them Crooked Vultures wel eens zou kunnen zijn en dat zij ook wel eens de verrassingsact van Lowlands zouden kunnen zijn.

Them Crooked Vultures bestaat uit Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana), Josh Homme (Queens Of The Stone Age, Kyuss) en John Paul Jones. (Led Zeppelin) Een zogeheten supergroep dus. Al in 2005 repte Dave Grohl over een band in deze samenstelling. En nu is dan de eerste single New Fang officieel uit. Het album volgt over een week of twee.

Omdat er zoveel te doen is om deze band viel New Fang na de eerste luisterbeurt wat tegen. Maar nu ik het nummer een paar keer heb gehoord moet ik zeggen dat het een lekker radiovriendelijk rocknummer is. Een goede drive door de stuwende drums en fijn gitaarwerk. In het verlengde van Wheels van Foo Fighters en The Fixer van Pearl Jam. Rockmuziek is weer helemaal terug anno 2009. Al denk ik dat Q music deze voorlopig ook nog wel even zal overslaan.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.