Ty Dolla $ign-Sign Language

Ty Dolla $ign op tijd met nieuwe mixtape voor Nederlands debuut op Encore Festival

Dit weekend maakt Ty Dolla $ign zijn debuut op de Nederlandse podia tijdens het Encore festival in Amsterdam. Zal het hem geïnspireerd hebben om deze week een nieuwe mixtape uit te brengen? Mixtape ‘Sign Language’ is de opvolger van EP   “Beach House” die de hitsingles ‘Paranoid’ en ‘Or Nah’ bevatte. Ook op mixtape ‘Beach House’ laat Ty Dolla $ign zijn unieke stijl weer horen.

Hiermee kunnen we de tijd tot het debuutalbum “Free TC” van Ty Dolla $ign later dit jaar uitkomt goed overbruggen. De titel van het debuutalbum van Ty Dolla $ign is overigens een verwijzing naar broer TC die momenteel vastzit. De laatste track van de mixtape ‘Beach House’ is door de broer van Ty Dolla $ign geproduceerd. De productie van de andere tracks op de mixtape ‘Beach House’ van Ty Dolla $ign zijn onder meer toevertrouwd aan Metro Boomin, Dun Deal, DJ Mustard, FKi en D’Mile. De 11 tracks op mixtape ‘Beach House’ van Ty Dolla $ign bevatten onder meer features van T.I., Rick Ross, Big Sean, Wiz Khalifa, French Montana, Yo Gotti, Fabolous, YG, Juicy J en Rich Homie Quan.

Op de Mixtape ‘Beach House’ van Ty Dolla $ign staan ook een aantal interludes waar onder meer BJ The Chicago Kid, Jeremih, Mila J, Ed Sheeran, K Camp en Mike Posner op te horen zijn.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.